GrænseGuiden.dk

Efterårs shopping i Flensborg

Skærmbillede 2012-10-16 kl. 15.06.49

Kom til Flensborg i efteråret og spar masser af penge! 

Hele Flensborg by og området markerer det med en masse ekstra gode tilbud. Vi samler løbende nogle af de bedste – og du kan finde dem ved at klik her !

Endvidere er det jo blevet endnu mere fordelagtigt at købe både dagligvarer og grænsevarer i Tyskland efter indførelse af de nye afgifter i Danmark, bl.a. fedtafgiften – så slå 3 fluer med ét smæk og få både julevarer, dagligvarer og grænsevarer  til billig pris…

Hvor du billigst kan handle grænsevarer kan du finde ud af ved at benytte dig af vores pris generator, som hurtigt hjælper dig med at finde de bedste tilbud. Du kan hurtigt spare rigtigt mange penge og så er den helt gratis at benytte klik her ! 

Tips! Ved at tage et ophold i Flensborg og kombinere med yderligere aktiviteter så som tandlægebesøg, autoværksted, nye briller og storindkøb, kan man spare yderligere og så er en hyggelig overnatning hurtigt mere end tjent hjem igen.

NB!  Hvis du tager til Flensborg  centrum så kan du få de 2 første parkeringstimer gratis – så husk altid at bruge Grænseguiden når du vil spare!