GrænseGuiden.dk

Påskeshopping og åbningstider i påsken Flensborg

Skærmbillede 2012-03-24 kl. 20.37.18

Påskeshopping og forårsindkøb i Flensborg og i grænseområdet.

Flensborg by er et oplagt udflugtsmål her i foråret og ikke mindst op til påske. Byen har en hyggelig forårsstemning og hele gågaden er forvandlet til et stort forårsmarked af spændende varer, sidste nye mode og lækkerier.

Kombiner besøget med at foretage påskeshopping i de mange butikker og specialbutikker – og spar rigtigt mange penge contra Danmark. Servicen er høj og de lave priser gør at man hurtigt kan spare flere tusinde kroner på sine indkøb.

Så slå 3 fluer med et smæk og køb både dine påskevarer, dagligvarer og grænsevarer på én gang og få en hyggelig forårsstemning med oveni, som ingen dansk by kan tilbyde.

Vi har samlet nogle gode tilbud samt ekstra kupontilbud, som du kan se ved at trykke her !

Hvor du billigst kan handle påskegodter eller grænsevarer finder du ved at benytte dig af vores Prisgenerator, som hurtigt hjælper dig frem til de rigtige tilbud – og er du på jagt efter gode vine til påsken eller forårets mange hyggelige stunder, så finder du gode tips under vores vintest. Klik her.

Tips! Ved at tage et ophold i Flensborg og fx kombinere med yderligere aktiviteter,  så som tandlægebesøg, autoværksted, nye briller og storindkøb, kan man spare yderligere og så er en hyggelig overnatning hurtigt mere end tjent ind igen.

Her er de “generelle åbningstider”  for butikker i byen Flensborg:

Mandag – fredag 9.30 – 18.30

lørdage 9.00 – 15.00

Skærtorsdag er der normale åbningstider, Påskelørdag 9.00 – 15.00, Langfredag, Påskesøndag og Påskemandag ikke åbent ! Dog har de fleste restauranter åbent, tjek evt. via vores restaurant oversigt 

Grænsebutikkerne har  åbent helt som normalt, dog lukket Langfredag.

Der bliver ekstra “run” på i år, så vil du undgå den værste kø og trafik, så anbefales tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen i grænsebutikkerne / kioskerne.

 

NB!  Hvis du vil til påskeshopping  i Flensborgs indre by,  så kan du få de 2 første  parkeringstimer gratis, så husk brug altid Grænseguiden.dk,  når du vil spare !