GrænseGuiden.dk

Juleshopping i Flensborg

Julemarked-Flensborg

Juleshopping og julemarked i Flensborg

Flensborg by er et oplagt udflugtsmål her op til jul. Byen har en hyggelig julestemming og hele gågaden er forvandlet til nordtysklands længste julemarked.  Fra nord til syd er der smukt dekorerede stande/boder, hvor man finder alt lige fra julevarer, kunsthåndværk, gastromiske julegodter og selvfølgeligt den velkendte Flensborg ”glühwein” med eller uden skud.

Ved samtidigt at kombinere det med at du laver din juleshopping i de mange butikker eller specialbutikker kan du spare rigtigt mange penge contra Danmark. Servicen er høj og lave priser gør at man kan spare flere tusinde kroner på sine julegaveindkøb.

Samtidigt er det blevet mere fordelagtigt at købe både dagligvarer og grænsevarer efter de nye afgifter er trådt i kraft, f.eks. fedtafgiften, som dog snart forsvinder fra Danmark igen. Så slå tre fluer med et smæk og køb både dine julegaver, dagligvarer og grænsevarer på én gang og få den hyggelige julestemning med oven i, som ingen anden by kan tilbyde i Danmark.

Vi har samlet nogle gode tilbud samt ekstra kupontilbud som du kan se ved at trykke her!

Hvor du billigst kan handle julegodter eller grænsevarer kan du se ved at benytte dig af vores Spareliste, som hurtigt hjælper dig med gode tilbud. Er du på jagt efter gode vine til jul så finder du gode tips under vores vintest.

Tip: Ved at tage et ophold i Flensborg og f.eks. kombinere med yderligere aktiviterer så som tandlægebesøg, autoværksted, nye briller, storindkøb m.v., kan man spare yderligere og så er en hyggelig overnatning hurtigt mere end tjent ind igen.

Juleshopping eller juleindkøb i Flensborg er meget populært, så der er tidspunkter, hvor det kan være en fordel at handle på. Specielt lørdage er der mange gæster i den indre by. Først på ugen væsentligt lavere aktivitet.

De typiske åbningstider er mandag – fredag fra 9.00 til 20.00. Lørdage fra 9.00 til 18.00.
Kan dog svinge fra butik til butik, så tjek på vores side hvordan åbningstiderne er for den pågældende butik.

Husk på at butikkerne i Flensborg ikke har åbent om søndagen!

Det har alle juleboderne / julemarkedet dog,  som om søndagen typisk har åbent fra 11.00 til 20.00. For de fleste grænsebutikker gælder også disse åbningstider. Juleboderne / julemarkedet  har åbent mandag til lørdag fra 10.00 til 22.00. Første dag er den 26. november og det slutter 31. december.

Tip:  Hvis du vil til julemarked i Flensborg så kan du få de 2 første parkeringstimer gratis via vores kupontilbud, så husk altid at bruge GrænseGuiden.dk, når du vil spare!