GrænseGuiden.dk

Pressemeddelelse rengøring 24.02.12

 Beskidte priser på rengøringsartikler m.v. – dobbelt så dyrt i Danmark som i Tyskland.

PRESSEMEDDELELSE
I en ny prisundersøgelse foretaget af Grænseguiden.dk konstateres det, at prisen på rengørings-midler, inkl. opvask, vask m.v. –  ligger 103% højere i Danmark end i Tyskland, som et gennemsnit på de undersøgte produkter.

For de fleste danskere er rengøring bare noget der skal overstås – og måske gør dette sig også gældende med indkøb af samme, idet den danske detailhandel øjensynligt kan fastholde priserne på et niveau, som gør forbrugeren kan købe 2 af hver vare i Tyskland i stedet for 1 i Danmark – og stadigt ha’ lidt i overskud!

Priserne på de sammenlignede varer er indhentet hos Bilka i Sønderborg – samt hos Real i Flensburg – og det eneste produkt hvor prisen tilnærmelsesvis ligner hinanden, er på Cillit Bang til gulvrengøring, hvor Bilka’s tilbudspris kun er 7% højere end Real’s normalpris… ingen af de udvalgte varer er på tilbud i Real, alle er normalpriser.

Denne undersøgelse falder helt i tråd med de senest offentliggjorte prisundersøgelser fra Grænseguiden.dk på dyrefoder og rejser, som udviste en merpris i Danmark på hhv. 71% og 40% i forhold til  Tyskland.

”Det er ikke nogen tilfældighed at de danske detailkæder offentliggør det ene rekordoverskud efter det andet, senest sidste uge Rema 1000. Konkurrencen på det danske marked er nærmest ikke eksisterende, så vi fra Grænseguiden.dk er glade for endnu én gang at være i stand til at hjælpe de danske forbrugere på vej mod store besparelser”, udtaler direktør Allan Filbert fra Grænseguiden.dk.

For at se alle  prisundersøgelser Grænseguiden.dk har foretaget, klik her

Yderligere information, kontakt

Direktør Allan Filbert, tlf. 61280808 eller 4915123091106, Grænseguiden.dk