GrænseGuiden.dk

Pressemeddelelse – Rejser 40% dyrere i DK end i Tyskland

Prissammenligning rejser fra Hamburg ctr. Kbh. feb. 2012

I ny prisundersøgelse fra Grænseguiden.dk bliver det fastslået, at der er en merpris på 40% ved at tage på charterferie fra Danmark contra at rejse fra Hamburg.

Vi har undersøgt priserne på nogle af danskernes mest populære ferie/rejse mål – såvel for børnefamilier som uden børn. Alle sammenlignede rejser var 100% identiske, samme hotel, samme varighed/periode, samme ydelser (All inklusive) – eneste forskel er afgang fra Hamburg i stedet for København – og så altså lige de 40% i merpris…

Grænseguiden.dk foretog i slutningen af december en lignende undersøgelse vedr. vinterferien – med samme tendens – 46% måtte man betale mere fra København contra Hamburg.

“Det er jo dejligt at se, at den hårde konkurrence som eksisterer syd for grænsen, kan komme de danske forbrugere til gode, og det kan da undre at Københavns Lufthavn for nyligt har sagt nej til at udvide med en lavpristerminal – og det til trods for de ved at tyskerne kæmper for at få yderligere en del af det danske marked. Derfor er vi da glade for at kunne bekræfte overfor alle vore brugere og danskere i det hele taget, at der er mange penge at spare også på denne front henover grænsen”, udtaler Allan Filbert, der er direktør for det nystiftede Grænseguiden.dk, som hjælper danskere på vej til alternativer til de høje danske priser, pga. den manglende konkurrence på det danske marked indenfor talrige brancher.

Et eksempel – charterferie til Bulgarien, Bella Vista Beach Club, Burgas – 2 voksne, 2 børn, dobbeltværelse, balkon, All inclusive, 8 dage, afrejse fx 6. juli i år – pris via København 21.384 DKK – pris via Hamburg 14.453 DKK – en dansk merpris på lige i underkanten af 7.000 DKK, svarende til 48%…..

For at se prisundersøgelsen i sin helhed klik her

Yderligere information, kontakt

Direktør Allan Filbert, tlf. 61280808 eller 4915123091106, Grænseguiden.dk

(Priserne er indhentet i uge 6 hos Bravotours, Startours, Apollo rejser, TUI, Flensborg og Thomas Cook)