GrænseGuiden.dk

Dagligvarer

Skærmbillede 2011-08-24 kl. 22.48.35

DET ER IKKE “KUN” ØL, VAND OG CIGARETTER SOM ER BILLIGE I TYSKLAND !

I Tyskland har man 7% moms på dagligvarer, herunder også slik, contra den danske moms på 25%. Samtidigt er der benhård konkurrence på disse varer i Tyskland, hvilket gør det yderst attraktivt at handle sine dagligvarer syd for grænsen. Endvidere er der forskel på emballageafgifter, hvilket muliggør besparelser på op til 55%.

Vi laver løbende pristjek i Danmark og Tyskland som vi offentliggør her på sitet, så du kan se hvad der kan spares og hvor henne. Så husk at tjekke Grænseguiden inde du tager af sted.

Du finder altid et stort udbud af friske varer i de tyske dagligvare butikker, dette uanset om det er frugt/grønt eller f.eks. kølevarer som mejeriprodukter eller kød.

Kød solgt i Tyskland er underlagt lige så strenge krav som i Danmark, på flere områder har tyskerne endda strengere krav end Danmark. Tyskland er også kendt for deres mange berømte pølser, ikke kun pga. smagen, men også kvaliteten.

Nogle butikker tilbyder gratis køle/frost poser,  andre til en lav pris, men vi anbefaler at man under ingen omstændigheder lader dagligvarer, chokolade eller andet spiseligt ligge i bagruden af sin bil.

Dagligvarer