GrænseGuiden.dk

Restauranter

Skærmbillede t2011-06-17 kl. 21.37.11

FORKÆL KONEN OG DIG SELV – PRØV EN AF FLENSBORGS DEJLIGE RESTAURANTER.

Lige syd for grænsen er der et stort udbud af cafeer, bistroer, kroer og restauranter i alle prislag med alt fra typiske tyske retter som Karrypølser og Schnitzel – til Sushi eller ”Michelin mad”.

I forhold til danske priser og ydelser er det yderst attraktivt at gå ud og spise eller bare nyde en kop kaffe eller lignende, hvis man er i området. Brug Grænseguidens restaurant oversigt og find lige det, du har lyst til indenfor gastronomiens verden – bare til helt andre priser end du kender hjemmefra.

Det er for mange også en udsøgt fornøjelse at studere vinkortet med så lave priser, det store udbud af øl på menukortet, eller bare den gode mad til den lave pris.

Vi har samlet nogle af grænselandets bedste og mest besøgte steder i vores restaurant guide og er overbevist om, at du vil finde, et godt sted der vil passe din sult, tørst og ikke mindst din pengepung. Med Grænseguidens ekstra tilbud så smager det hele bare lidt bedre. Velbekomme!

Vigtig info: Flere holder deres julefrokost, konfirmationsfest eller familefest syd for grænsen, da det kan være op til 50% billigere. Vi har fra flere restauranter fået info om at de allerede nu, er meget mere booket ud end før, nogle endda booket ud helt til sommeren 2014. Derfor, husk at være ude i god tid ved større selskaber.