GrænseGuiden.dk

Tandlæger

Skærmbillede t2011-06-23 kl. 21.11.12

Tandlægepriser i Flensborg får dig ikke til at tabe gebisset!

Skal du have lavet dine tænder eller bare have et ”service” eftersyn, så er det oplagt at besøge en af de mange tandlæger syd for grænsen. Priserne er ofte helt op til 50% lavere end i Danmark.

Alle tandlæger vi anbefaler, har årelang erfaring med danske kunder og yder fuld garanti på deres arbejde. Der er ingen såkaldte ”discount-tandlæger” men udelukkende velrenommerede klinikker. Du skal dog være opmærksom på at bestille i god tid, da efterspørgslen som regel er meget høj.

Sygeforsikringen “danmark”

Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark” kan du få samme tilskud som du vil få ved behandling I Danmark. Se nærmere på deres hjemmeside www.sygeforsikring.dk.

Tilskud i udlandet? Som patient er man stillet ens, om man bliver behandlet i Danmark eller i et af de andre EU lande. Også behandlinger foretaget i EØS landene (Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz) er tilskudsberettigede. Sygeforsikringen danmark dækker dog ikke den del af udgiften, der er omfattet af Den offentlige Sygesikring eller Den offentlige Rejsesygesikring.

Vil du gerne spare nogle penge på din tandbehandling, kan du klikke herunder, og benytte en af tandlægerne som er anbefalet af GrænseGuiden. Hvis du benytter vores kupon service, har du mulighed for yderligere at opnå 10% rabat hos tandlægen.

Tandlæger