GrænseGuiden.dk

Spar penge på Solaranlæg eller nyt tag !

Skærmbillede 2012-02-07 kl. 10.13.04

Gør brug af de mange fordele i 2012 ! Det endda til rigtigt gode priser….

For øjeblikket er der stor interesse for at få installeret solar eller nyt tag, godt hjulpet af høje priser på energi og ikke mindst den nye tilskudsordning, som giver mulighed for at få refunderet nogle af omkostningerne. Nu hjælper de lave tyske priser yderligere…

Der har i mange år været hård konkurrence på fx solar på det tyske marked, samtidigt med at man har focuseret meget mere på dette område, end man har gjort i Danmark. Tyskerne er storproducenter af solaranlæg/paneler – og er kendt for deres høje strenge krav på driftssikkerhed og topkvalitet på området.

Efterspørgselen er stor i Danmark pt. – og det gør at de konkurrencemæssigt lave priser fra Tyskland fint kan lønne sig i de fleste tilfælde. Hvor meget man kan spare afhænger af hus/bolig, størrelse , beliggenhed samt folks krav dertil. For de fleste danskere vil et typisk standard solaranlæg, som er på 6 W,  være det optimale – også det maximale man må have som privat….  her vil besparelsen typisk kunne blive op mod 25.000 – 30.000 kr., alt efter  individuelle forhold.

Nyt tag eller renovering – så har det vist sig, at der ikke alene spares en del på tegl/materialer, men den tyske effektivitet og lave lønomkostning kan i flere tilfælde føre til store besparelser. Ved vort pristjek var der  51.200 kroner sparet ved et nyt tegltag på et hus med et grundplan på 140 m2 og flere  brugere melder, at de har sparet endnu mere, alt afhængig af størrelse, opgave og kvalitet. Det koster ikke noget at indhente et tilbud – og hvad der er sparet er som bekendt tjent.

Du kan pt. få håndværkerfradrag ( servicefradrag) udelukkende til arbejdslønnen og da den er lavere end i Danmark kan du spare kraftigt her -  og samtidigt er byggematerialer meget billigere i Tyskland, så det giver en rigtig god besparelse her i 2012.

Vi har  som altid lagt vægt på at kunne tilbyde nogle partnere som er konkurrencedygtige, kan kommunikere på dansk og allerede har udført monteringer i Danmark, er indregistrerede samt udelukkende har fagfolk ansatte. Alle opfylder såvel overenskomst som sikkerhedsregler. Partnerne har yderligere alle mange års erfaring og mesteren deltager selv – og har udført opgaver både for private og virksomheder såvel syd som nord for grænsen.

Brug vores mail service til at få et godt tilbud på dit nye tag eller solar ved at trykke her, hvor du kan læse om firmaerne og finde andre vigtige informationer.

Vestkysten                     Østkysten

Du kan her klikke videre, hvis du vil læse om tilskud for solar/tag/opgaver.

Her kan du klikke for at  læse mere om solar og mulighederne for at sænke dine energiudgifter.