GrænseGuiden.dk

Spar mange penge på dine ferie 2012

Skærmbillede 2012-02-07 kl. 11.03.39

 Køb din ferie for 2012 syd for grænsen og spar op til 40% !

 

Uanset om du vil holde ferie her nede i det hyggelige og smukke grænseområde – eller vil længere sydpå – så kan der med fordel planlægges og bookes allerede nu.

Vedr. området her har vi sammen med vores partner sat nogle gode ferietilbud sammen – fra ét dags ophold til længere ophold som f.eks. sommerferie.  Alle til rigtigt gode priser og med  pæne besparelser – og mange med ”ekstra tilbud” med i prisen.

Til de mange rejsende, som kommer sydfra pga. EM Fodbold, Tour de France m.v. – har vi en helt speciel overnatnings/opholds pakke.

 

Flere og flere tager ”sydpå” enten i lejet bil/autocamper – disse kan lejes syd for grænsen med en besparelse på helt op til 60 % i forhold til Danmark.

Mange danskere flyver også på charterferie eller lignende fra Tyskland, da der kan være flere tusinde kroner at spare på samme rejser sammenlignet med fra Danmark. Dette gælder ikke mindst den forholdsvis ny ferieform ”krydstogt”, som et alternativ til den almindeligt kendte charterrejse.  Her er der mange flere valgmuligheder og afgange samt generelt lavere priser end i Danmark.

Fælles for både leje og ferieophold er at man i Tyskland har en anden prispolitik, hvilket udmøntes i priserne er billigst når man bestiller så tidligt som muligt.  Her altså ”first minute” mere benyttet end ”last minute” – penge at spare ved at bestille i god tid – også altid en god ide for familieidyllen J.

Du kan klikke her for at se nogle af de mange gode tilbud eller tage direkte kontakt, da alle vores partnere er dansktalende – og er særdeles kyndige mht. til de rejsemål de repræsenterer – og ingen forskel på priserne via bureau og direkte på nettet.

Husk uanset hvad, benyt altid Grænseguiden for at finde de bedste muligheder og besparelser i grænseområdet – og endnu længere væk J.