GrænseGuiden.dk

Spar op til 50% på rustbehandling af din bil!

mekaniker-værksted

Rustbeskyttelse af biler i Tyskland

Efteråret 2012 bød blandt andet på en undersøgelse fra FDM vedrørende rustbeskyttelse af biler. Generelt anbefaler FDM ud fra undersøgelsen, at man får sin bil rust- og/eller undervognsbehandlet. Det gælder også de nye biler, som ofte kun jf. undersøgelsen har et meget tyndt lag beskyttelse, som slet ikke rækker overfor det hårde, skandinaviske vintervejr. FDM’s konklusion er derfor, at man skal lade sin bil rustbeskytte uanset alder – og jo før jo bedre.

RTN i Harrislee har – ud over, at de også reparerer diverse bilmærker – specialiseret sig i rustbeskyttelse, og de er enige i FDM’s konklusion. Martin, som er daglig leder af værksteder, og som har mange års erfaring i faget, giver udtryk for, at selv hos dyre biler, er den behandling de som standard har fået fra fabrikken, af en meget ringere kvalitet end for bare nogle år siden. Konkurrencen i branchen er benhård, og derfor har mange producenter åbenbart vurderet, at de netop på dette område har ment at kunne spare. Derfor ser vi en kraftig forringelse af kvaliteten af rustbeskyttelsen, som i dag på mange bilmærker er så tynd, at der ikke skal meget til, før laget bliver ”brudt op” og muligheden for rustdannelse opstår.

“Hos RTN får vi flere og flere kunder fra Danmark. De får lavet rustbeskyttelse hos os, og vores team er godt forberedt på de danske kunder og kommunikerer gerne på dansk – men holder på de tyske priser”, siger Martin med et skævt smil. “Vi har specielt op til weekenden og om lørdagen mange danske kunder, og de kommer hele året rundt”. Martin anbefaler, at man indhenter tilbud i god tid for at få den bedst mulige pris. Denne anbefaling er hermed videregivet.

Klik her for at komme til RTN / rustbeskyttelse