GrænseGuiden.dk

Vinterudsalg i Flensborg !

Bildschirmfoto 2012-01-05 um 11.45.39

Varerne er billigere i Flensborg, og på udsalg er der endnu mere at spare.

Kom til stort vinterudsalg i Flensborg og spar masser af penge! Der er tradition for at hele byen holder stort vinterudsalg i januar og februar måned.  At vinterudsalget strækker sig over 2 måneder er fordi man ikke har haft tradition for at holde januar udsalg, men ”Winter Schluss Verkauf” (forkortet WSV, som ses overalt  ) – på dansk vinterudsalg, derfor den lidt længere periode.

Hele Flensborg by og området markerer det med en masse ekstra gode tilbud. Vi samler løbende nogle af de bedste – og du kan finde dem ved at klik her !

Endvidere er det jo blevet endnu mere fordelagtigt at købe både dagligvarer og grænsevarer i Tyskland efter indførelse af de nye afgifter i Danmark, bl.a. fedtafgiften – så slå 3 fluer med ét smæk og få både udsalgsvarer, dagligvarer og grænsevarer  til billig pris…

Hvor du billigst kan handle grænsevarer kan du finde ud af ved at benytte dig af vores pris generator, som hurtigt hjælper dig med at finde de bedste tilbud. Du kan hurtigt spare rigtigt mange penge og så er den helt gratis at benytte klik her !

Tips! Ved at tage et ophold i Flensborg og kombinere med yderligere aktiviteter så som tandlægebesøg, autoværksted, nye briller og storindkøb, kan man spare yderligere og så er en hyggelig overnatning hurtigt mere end tjent hjem igen.

NB!  Hvis du tager til vinter udsalg i Flensborg så kan du få de 2 første parkeringstimer gratis – så husk altid at bruge Grænseguiden når du vil spare!